Зареждане...

основни дейности

„МАЯМИС“ ЕООД - Държим на чистотата!

Ние сме група специалисти мотивирани от идеята да предоставим съвкупност от качествени услуги адресирани главно към хотелиери и ресторантьори от Община Кърджали и региона.

В продължение на 2 години успяхме да постигнем завидни резултати, а положителните мнения на клиентите ни мотивират постоянно да повишаваме качеството на предлаганите професионални услуги.

 

За фирмата

Фирма „МАЯМИС“ ЕООД е основана през 2012 година и специализира в обработка на изделия от текстилната промишленост, пране на постелъчно бельо и хавлии за хотелски комплекси, покривки и инвентар за ресторанти и заведения за хранене. Съпътстващата ни дейност е бродиране на готови изделия или отделни детайли и изработване на индивидуални програми за бродерия. Предлагаме на своите клиенти безупречно качество и услуги, отговарящи на европейските стандарти. Разполагаме с модерно оборудване и висококвалифициран персонал. Готовата продукция доставяме с наш собствен транспорт, като графика за доставка е съобразен с нуждите на всеки клиент.

 

пране и машинна бродерия

Още със стартирането на дейността ни, ние от „МАЯМИС“ ЕООД инвестирахме в съвременно и високопроизводително оборудване за промишлено пране. Разполагаме с голям производствен капацитет и висококвалифициран персонал, благодарение на които приетите поръчки влизат в график за изпиране веднага. Използваме само професионални течни перилни препарати от водещи европейски производители, които щадят тъканите и са съобразени с всеки отделен тип пране. Съвременната ни гладачна линия Ви осигурява перфектно изгладени изделия.

Фирма „МАЯМИС“ ЕООД предлага висококачествена изработка на машинна бродерия и апликации на всички видове готови изделия или отделни детайли от тектилната промишленост. Разполагаме с модерни машини от висок клас и богата гама конци от най-добрите и утвърдени производители. Изработваме бродерия от мостра, векторен файл, лого, емблема или мотив, както и от индивидуални проекти на клиенти. Всички членове на екипа ни са висококвалифицирани, за да можем да отговорим на високите изисквания на нашите партньори. Доверете ни се! Обичаме това, което правим.

 

Галерия с изображения

 

за 2 години постигнахме

1027
Получени запитвания
975
Обслужени клиенти
924
Доволни клиенти
43
Референции от фирми

Ако сме успели да спечелим симпатиите ви, можете да ни подкрепите във Facebook.